Acrobaten in Museum Voorlinden

Om de opening van Michael Johanssons tentoonstelling in Museum Voorlinden te vieren, geeft het Belgische, acrobatische Duo Berlingo zondag 8 oktober 2017 een voorstelling in het auditorium van het museum. Deze voorstelling is net als Johanssons tentoonstelling verrassend voor jong en oud en geschikt voor kinderen vanaf 2,5 jaar.  

Duo Berlingo
Niels Reynaert en Samuel Bey zijn beiden bekend als docent van Woesh. Hun creatie “No way back” is een komische circusvoorstelling over de zoektocht van twee vrienden en de poging die ze ondernemen om vat te krijgen op de situatie.

 

Tickets en tijden 
Tickets kosten € 5,00 per persoon (exclusief entreetickets voor het museum) en zijn te reserveren via theater@voorlinden.nl. Aanvragen voor reserveringen worden bevestigd via de mail. Op vertoon van deze mail kun je aan de kassa van het museum jouw kaarten ophalen. Aanvang van de voorstelling is om 14:00. De voorstelling duurt 35 minuten. Het museum is op zondag open van 11:00 tot 17:00 uur. 

En  na de voorstelling raden we je uiteraard aan om het museum te bezoeken, want dat is ook heel leuk voor kleine kunstfanaatjes.  Lees hieronder meer over onze ervaringen in Museum Voorlinden:

Tentoonstelling Michael Johansson 
Van 8 oktober 2017 tot en met 7 januari 2018 toont museum Voorlinden het werk van de Zweedse verzamelkunstenaar Michael Johansson (1975). De werkwijze van Johansson is er één van verzamelen, ordenen, stapelen en puzzelen. De alledaagse objecten die hij bij elkaar brengt geeft hij een nieuwe vorm en context in zijn sculpturen en installaties. Het museum zal naast een aantal bestaande werken ook een 40 vierkante meter groot, site-specific werk tonen, speciaal gemaakt voor deze tentoonstelling. Hiervoor is team Voorlinden in de huid van Johansson gekropen en heeft allerlei voorwerpen verzameld, waar Johansson een nieuw, wandvullend werk van zal maken. Naast werk in de kabinetten, wordt de bezoeker op onverwachte plekken in en rond het museum verrast door de kunstenaar. 
 
Ben jij weleens in Museum Voorlinden geweest met jouw kids? Deel jullie ervaringen met ons in een reactie hieronder!
 

Brigitte (37) is de oprichter van Stichting Kunstfanaatjes. Met haar freelance werk richt ze zich op publieksbereik (educatie & communicatie) in de culturele sector. Ook is ze een enthousiast museumdocent. Ze woont samen en en heeft een zoontje, Max van bijna 4 jaar oud.

COMMENTS ARE OFF THIS POST