READING

Kom gratis naar Stedelijk Museum Breda

Kom gratis naar Stedelijk Museum Breda

Maak je klaar voor een onvergetelijke zondag op 17 december, want het staat helemaal in het teken van het vernieuwde Stedelijk Museum Breda! Geniet van gratis toegang tot het museum en alle tentoonstellingen. Maar dat is nog niet alles – diverse activiteiten en ontmoetingen maken het een ware belevenis.

Nu ben ik sowieso heeeeel benieuwd naar dit museum sinds hun verbouwing. Daarnaast hoorde ik ook dat je hier met het hele gezin op pad kunt met een interactief Familiespoor. Bijvoorbeeld door de nieuwe vaste tentoonstelling over de familie Nassau. Niet zomaar een familie: invloedrijk, van adel, rijk én ze wonen ook nog eens in een echt kasteel! 

Aanstaande zondag 17 december kun je het museum tijdens gratis ontdekken. Dat is nog eens een budget-uitje! Ooit verwelkomd door ‘echte’ Nassaus? Altijd al willen deelnemen aan een Mencia en Willem anno 2023 verkiezing? Zin om gezellig deel te nemen aan de Familie Winterkwis? Dan moet je hier zijn! Ga de uitdaging aan: kom verkleed als prins of prinses en maak een grandioze entree in het museum. Misschien ben jij wel de trotse winnaar van de Mencia en Willem verkiezing! 🏆

Zondag 17 december, 10.00 – 17.00 uur
Stedelijk Museum Breda
Boschstraat 22
Check stedelijkmuseumbreda.nl voor het hele programma! 

Ben jij weleens in het Stedelijk Museum Breda geweest?


COMMENTS ARE OFF THIS POST