READING

Familiedag in het Stedelijk Museum Amsterdam

Familiedag in het Stedelijk Museum Amsterdam

Wat leuk, op zondag 8 april zijn families eregast in het Stedelijk Museum in Amsterdam! Een gratis festival voor jong en oud tussen alle topstukken. Kom samen ontdekken en ga creatief aan de slag! 
Transformeer je hele familie tot een topstuk in de workshop met de Cardboarders, ontmoet de Blikopeners en laat je schminken tot je lievelingskunstwerk, vorm met je familie een tentoonstelling en laat je fotograferen of ontdek hoe je de emoties van kunstwerken kunt omzetten in dans. 

Natuurlijk kun je ook alles leren over de mooiste kunstwerken in een speciale familiespeedtour! Even bijkomen? Drink lekker wat bij de limonadebar en kruip even weg met een mooi boek over…kunst!

WAT IS ER TE DOEN TIJDENS DE RABO FAMILIEDAG 2018?

  • Speed tours
  • Workshops
  • Maak je eigen tentoonstelling met familieleden
  • Schminken
  • Limonade Bar
  • Een heleboel kunstwerken

Bestel hier je tickets. Toegang en deelname zijn gratis. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. 

Onze Danielle bezocht vorig jaar de Familiedag rondom de overzichtstentoonstelling van Ed van der Elsken ‘De verliefde camera’. Benieuwd naar haar ervaringen, lees dan het artikel: Familiedag in het Stedelijk: voor één dag de wereld op zijn kop. 

Hebben jij weleens een Familiedag in het Stedelijk Museum met kleine kunstfanaten bezocht? Deel met ons jouw ervaringen!


Brigitte (37) is de oprichter van Stichting Kunstfanaatjes. Met haar freelance werk richt ze zich op publieksbereik (educatie & communicatie) in de culturele sector. Ook is ze een enthousiast museumdocent. Ze woont samen en en heeft een zoontje, Max van bijna 4 jaar oud.

COMMENTS ARE OFF THIS POST