Kunstfanaatjes gaat uitbreiden

Ben je ook van mening dat er meer te ontdekken valt samen met je kleintjes dan een indoor speeltuin of de kinderboerderij? Bezoek je graag musea met je kids, of wil je dat wel een keer proberen? Lijkt het je leuk om te schrijven of te fotograferen voor Kunstfanaatjes? Dat komt mooi uit, want wij gaan uitbreiden!

Op 1 januari van dit jaar werd het nieuwe online platform Kunstanaatjes.nl gelanceerd. Dé plek om informatie te vinden over een bezoek aan het kunstmuseum met de allerkleinsten. De lancering kreeg veel aandacht in de landelijke media. Naast tips, informatie en inhoudelijke artikelen besteden we op Kunstfanaatjes.nl ook veel aandacht aan de ervaringen van (groot)ouders zelf in de kunstmusea.


Daarom zoeken we jou!
Ben jij een schrijf- en/of fotografeertalent? En een vader, moeder, oma, opa of oppas-buurvrouw van kinderen in de leeftijd 0-5 jaar. Dan hebben we de volgende mogelijkheden:

#Ervaringsdeskundige
Deel jouw ervaringen! Heb je samen met jouw kinderen een kunstmuseum in Nederland of België bezocht? Kunstfanaatjes is benieuwd naar jullie ervaringen! Heb je geen tijd om er een heel verslag over te schrijven? Dat maakt niet uit. Wij sturen je graag een vragenformulier toe.

#Schrijf een eenmalig gastblog
Heb je een vlotte schrijfstijl en vind je het leuk om jouw museumervaring te delen? Mail ons & wij sturen je graag onze planning & het handboek voor gastbloggers toe!

#Word vaste redacteur
Vind je het naast verslag doen over je museumervaring ook leuk om vaker artikelen te schrijven over kunst, musea & jonge kinderen? Heb je leuke ideeën voor interviews, vlogs en achtergrondartikelen? Neem dan snel contact met ons op.

#Maak mooie foto’s!
Maak je vaak foto’s van jouw kids en vind je het leuk om deze te delen? Stuur ons een bericht, want we zijn altijd op zoek naar artsy foto’s van kleine kunstfanaatjes in het museum!

#Wat bieden wij?
Een publiek voor jouw artikelen, link- en naamsvermelding onder je blogs/foto’s en de mogelijkheid om mee te helpen aan de groei en uitbreiding van een creatief online platform. Ook krijg je van Kunstfanaatjes de mogelijkheid om gratis diverse tentoonstellingen en musea te bezoeken.

Lijkt het je wat om mee te helpen aan het succes van Kunstfanaatjes? Neem dan snel contact op met Brigitte. 


COMMENTS ARE OFF THIS POST