Kerstcadeau van je mini Picasso

Ben je op zoek een uniek cadeau voor je partner of (schoon)ouders? Soms kan het echt lastig zijn hè om iets origineels te bedenken. Maar oooohhh ik heb écht iets heel tofs gevonden. Het is super persoonlijk én het houdt iemand ook nog warm in deze koude tijden: een mooie sjaal of dekenv an Relooped by you

Wat heb je nodig om dit perfecte cadeautje te creëren? Nou maar twee dingen eigenlijk: 

1️⃣ Een mini Picasso thuis om een coole tekening te maken. Of leef je lekker zelf creatief uit. Dit kan heel handig in het speciale tekensjabloon. Mijn zoontje vond dit super om te doen!

2️⃣ Een smartphone waarmee je een foto van je meesterwerk maakt. Upload de foto van je tekening of digitale ontwerp en kies uit 21 kleuren. 

En… the magic begins! Špela en Andreas van Relooped by You maken van de tekening (of gezinsfoto) een prachtig gebreide sjaal of deken. En wauw, ik ben echt onder de indruk van de kwaliteit van de sjaal. Het is geen print, maar een heerlijk zacht katoenen breisel. 

Het leukste om te krijgen is natuurlijk iets persoonlijks. Originele cadeautip, vind je niet? Tag iemand voor wie je denkt dat dit echt iets is. Ik promoot graag kleine ondernemers. Er zit zoveel liefde, aandacht en creativiteit in hun producten. Volg dus vooral die lieve mensen van Relooped op Instagram en Facebook.

‼️ Let op! De laatste datum voor kerstcadeau-bestellingen is 11 december, dus begin snel met je creatie! ✨🎨


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.