READING

Enthousiaste opa en oma’s gezocht!

Enthousiaste opa en oma’s gezocht!

Het is fijn om er met de kleinkinderen (0-5 jaar) op uit te gaan. Maar er valt vast meer te ontdekken dan een speeltuin of kinderboerderij. Bezoekt u graag kunstmusea of wilt u dat wel een keer proberen? En wilt u hierover verslag doen voor Kunstfanaatjes? Dan zijn wij op zoek naar u!

Op 1 januari 2017 werd het nieuwe online platform Kunstfanaatjes.nl gelanceerd. Dé plek om informatie te vinden over een bezoek aan het kunstmuseum met de allerkleinsten. De lancering kreeg veel aandacht in de landelijke media. Naast tips, informatie en inhoudelijke artikelen besteden we veel aandacht aan de ervaringen van families in de kunstmusea. En we zijn meer dan een platform, zo organiseren we ook educatieve activiteiten zoals de allereerste Baby Museum Tour van Nederland, Museum Meet-Ups en de Peuter Museum Tour.

Opa’s en oma’s
Inmiddels hebben we een team van zo’n 15 enthousiaste ouders die heel Nederland afreizen om verslag te doen van hun museumbezoek. Maar we vergeten uiteraard de grootouders niet. Zij spelen een heel belangrijke rol in het leven van hun kleinkinderen. Steeds vaker springen opa en oma in als het gaat om opvang en daarom zijn zij ook zoek naar leuke en educatieve uitstapjes. We ontvangen veel leuke reacties van grootouders, maar ook de vraag wanneer er nu eens een blog volgt vanuit dit perspectief. Wij voldoen graag aan deze vraag en roepen u daarom op om voor ons te gaan schrijven. 

Hoe gaat het in z’n werk
Wanneer u uw interesse kenbaar maakt, sturen wij u meer informatie toe. En als u op pad gaat voor Kunstfanaatjes, ontvangt u uiteraard gratis tickets voor het museum.  Bent u geïnteresseerd om voor Kunstfanaatjes te schrijven,stuur dan een e-mail naar brigitte@kunstfanaatjes.nl – ook als u vragen heeft kunt u Brigitte Timmermans een bericht sturen.


Brigitte (37) is de oprichter van Stichting Kunstfanaatjes. Met haar freelance werk richt ze zich op publieksbereik (educatie & communicatie) in de culturele sector. Ook is ze een enthousiast museumdocent. Ze woont samen en en heeft een zoontje, Max van bijna 4 jaar oud.

COMMENTS ARE OFF THIS POST