READING

Peutertours in het Dordrechts Museum

Peutertours in het Dordrechts Museum

Kleine ontdekkingsreizigers (2+) opgelet! Met vrolijke liedjes, verhalen en spelletjes maken peuters in de allernieuwste rondleiding, gemaakt door Kunstfanaatjes een reis om de wereld en ontdekken de schilderijen in de tentoonstelling Wanderlust in het Dordrechts Museum.

Wanderlust neemt je mee naar de meest bijzondere plaatsen en overweldigende natuur. Reislustige Nederlandse kunstenaars uit de periode 1800 – 1900 laten je wegdromen bij de mooiste oorden binnen én buiten Europa. Reiskriebels! is een rondleiding voor kinderen vanaf twee jaar oud en ontwikkeld door Kunstfanaatjes. Maar in de tentoonstelling is er ook voor oudere kinderen veel te ontdekken. Bewonder samen de schilderijen en tekeningen van landen ver en dichtbij. Ga op reis met de speciale Wereldkaart of doe mee met een van de gezellige familieactiviteiten.

Fotografie: Bram Vreugdenhil

Peutertour Reiskriebels
Is jouw peuter net zo nieuwsgierig als de reislustige schilders uit de 19de eeuw? Doe dan mee met Reiskriebels! Er kunnen maximaal tien kinderen mee per tour, dus reserveer snel een plekje via de website van het Dordrechts Museum!


Brigitte (37) is de oprichter van Stichting Kunstfanaatjes. Met haar freelance werk richt ze zich op publieksbereik (educatie & communicatie) in de culturele sector. Ook is ze een enthousiast museumdocent. Ze woont samen en en heeft een zoontje, Max van bijna 4 jaar oud.

COMMENTS ARE OFF THIS POST