READING

Winactie Cry-Baby Cinema in KINO Rotterdam

Winactie Cry-Baby Cinema in KINO Rotterdam

Vanaf november kun je iedere eerste vrijdag van de maand met je baby naar de film tijdens Cry-Baby Cinema in KINO Rotterdam. Wij mogen twee gratis tickets weggeven voor Loving Vincent, een geschilderde animatiefilm over de wereldberoemde kunstenaar Vincent van Gogh. 
Wat fijn, nu hoef je als jonge ouder geen film meer te missen omdat je geen oppas kunt regelen. En ook niet onbelangrijk: de filmopvoeding van je kleintje kan al beginnen. Het geluid in de zaal staat iets zachter en het licht blijft gedempt aan. Verder is er natuurlijk ruimte om voeding op te warmen en kun je wat makkelijker de zaal in- en uitlopen. Veel baby’s slapen heerlijk door de film heen. Tijdens de eerste editie op vrijdag 3 november wordt de allereerste handgeschilderde speelfilm ooit vertoond: Loving Vincent, over kunstenaar Vincent van Gogh. En jij kunt 2 gratis tickets winnen! Tag hieronder wie jij naar deze babybios zou willen. Wij verloten de tickets onder de reacties! Meedoen kan tot en met aankomende zondag 29 oktober. 


Loving Vincent
Loving Vincent is de eerste geschilderde animatiefilm ter wereld. Meer dan 125 kunstenaars schilderden in de stijl van Vincent van Gogh 65.000 frames voor de film Loving Vincent. Een lust voor het oog! Het kostte de makers van Loving Vincent 6 jaar om de eerste geschilderde speelfilm ter wereld te realiseren. Makers Dorota Kobiela en Hugh Welchman brachten hiermee Van Goghs meesterwerken tot leven.

 

Brigitte (37) is de oprichter van Stichting Kunstfanaatjes. Met haar freelance werk richt ze zich op publieksbereik (educatie & communicatie) in de culturele sector. Ook is ze een enthousiast museumdocent. Ze woont samen en en heeft een zoontje, Max van bijna 4 jaar oud.

COMMENTS ARE OFF THIS POST