WINNEN Tussen Kunst & Kids #2

Heb je het¬†interview met Mari√ęlle Beckers gelezen? Kinderen kunnen niet vroeg genoeg in aanraking komen met kunst. Maar waarom is dat eigenlijk zo? In de nieuwe rubriek¬†Tussen Kunst & Kids komen¬†verschillende experts aan het woord, met zowel een persoonlijk als professioneel verhaal. Beckers is orthopedagoog en moeder van 7 kinderen.

WINACTIE
Het Stedelijk Museum in Amsterdam is¬†het favoriete museum van het gezin van Marielle. Heb jij dit museum wel eens met je kleintje bezocht? Je kunt nu twee gratis entreetickets + het kinderkunstboek Houtje en Blauwtje (3+) winnen. Dit boek van schrijver en illustrator Joke van Leeuwen is ge√Įnspireerd¬†op de werken van Karel Appel.¬†Maak nu kans op deze prijs & laat in een reactie hieronder weten met wie jij het Stedelijk Museum zou willen bezoeken. Dit kan tot en met vrijdag 9 juni. ¬†

Deze winactie is be√ęindigd, de prijswinnaar heeft bericht ontvangen.¬†


Brigitte (37) is de oprichter van Stichting Kunstfanaatjes. Met haar freelance werk richt ze zich op publieksbereik (educatie & communicatie) in de culturele sector. Ook is ze een enthousiast museumdocent. Ze woont samen en en heeft een zoontje, Max van bijna 4 jaar oud.

COMMENTS ARE OFF THIS POST