WINNEN Tussen Kunst & Kids #2

Heb je hetĀ interview met MariĆ«lle Beckers gelezen? Kinderen kunnen niet vroeg genoeg in aanraking komen met kunst. Maar waarom is dat eigenlijk zo? In de nieuwe rubriekĀ Tussen Kunst & Kids komenĀ verschillende experts aan het woord, met zowel een persoonlijk als professioneel verhaal. Beckers is orthopedagoog en moeder van 7 kinderen.

WINACTIE
Het Stedelijk Museum in Amsterdam isĀ het favoriete museum van het gezin van Marielle. Heb jij dit museum wel eens met je kleintje bezocht? Je kunt nu twee gratis entreetickets + het kinderkunstboek Houtje en Blauwtje (3+) winnen. Dit boek van schrijver en illustrator Joke van Leeuwen is geĆÆnspireerdĀ op de werken van Karel Appel.Ā Maak nu kans op deze prijs & laat in een reactie hieronder weten met wie jij het Stedelijk Museum zou willen bezoeken. Dit kan tot en met vrijdag 9 juni. Ā 

Deze winactie is beĆ«indigd, de prijswinnaar heeft bericht ontvangen.Ā 


Brigitte (37) is de oprichter van Stichting Kunstfanaatjes. Met haar freelance werk richt ze zich op publieksbereik (educatie & communicatie) in de culturele sector. Ook is ze een enthousiast museumdocent. Ze woont samen en en heeft een zoontje, Max van bijna 4 jaar oud.

COMMENTS ARE OFF THIS POST