WINNEN Kattenliefde in de Kunsthal

Ken je Grumpy Cat en Lil Bub? De kattenhype heeft een nieuw hoogtepunt bereikt. Dit najaar staat de Kunsthal Rotterdam in het teken van deze huisdieren. De aaibare familietentoonstelling ‘Kattenliefde. Negen levens in de kunst’ is een interactief kattenparadijs voor jong & oud. En joepie wij mogen tickets weggeven. 

Katten, you either love them or hate them! Maar of het nu gaat om ondeugende pluizebolletjes, goedzakken met een gekke bek of poezen die zich gedragen alsof of ze de koningin zijn: katten zijn populairder dan ooit. Dat katten bij hun baasjes warme gevoelens losmaken daar bestaat geen twijfel over, maar waar komt die kattenliefde vandaan? Dat kun je nu zelf gaan ontdekken in Rotterdam. 
 
 
Kattenliefde. Negen levens in de kunst
In de tentoonstelling is te zien hoe de kat sinds halverwege de negentiende eeuw door kunstenaars is afgebeeld. Kruip samen met je kids in de huid van je favoriete kat. Sluip op handen en voeten ongezien langs struikjes en onder heggetjes. Benieuwd of deze familietentoonstelling iets voor jullie is? Lees dan Miauw! Een aaibaar beeldverslag vol katten van Nienke.

WINACTIE KATTENLIEFDE
Jippie! Wij mogen gratis toegangskaarten + een mooie poster weggeven voor deze tentoonstelling. Wil je hier kans op maken? Deel dan de leukste foto van jouw kleine kunstfanaatje met een poezenbeest op onze Facebookpagina. Of tag ons in een leuke foto #Kunstfanaatjes #Kattenliefde. Wij verloten de prijs onder alle reacties. Meedoen kan t/m vrijdag 29 september. 

Deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft bericht ontvangen.

Benieuwd naar onze andere ervaringen in de Kunsthal? Lees dan de volgende artikelen:
Een hyperrealistisch gezinsuitje

Brigitte (37) is de oprichter van Stichting Kunstfanaatjes. Met haar freelance werk richt ze zich op publieksbereik (educatie & communicatie) in de culturele sector. Ook is ze een enthousiast museumdocent. Ze woont samen en en heeft een zoontje, Max van bijna 4 jaar oud.

COMMENTS ARE OFF THIS POST