Disclaimer

Website
Kunstfanaatjes besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de juistheid van alle gepubliceerde informatie. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Zo is de inrichting van een museum aan wisselingen onderhevig. Kunstfanaatjes houdt de website zoveel mogelijk up-to-date – het kan echter voorkomen dat een besproken kunstwerk niet te zien is.

Kunstfanaatjes is, net als genoemde partners of partijen, niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan, het verspreiden van de informatie via Internet alsmede van technische storingen. Kunstfanaatjes is niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor hyperlinks vanaf deze site naar sites van derden. Een getoonde hyperlink betekent niet dat Kunstfanaatjes gelieerd is aan de desbetreffende organisatie, noch dat Kunstfanaatjes de inhoud van de desbetreffende website onderschrijft.

Op de website van Kunstfanaatjes zijn regelmatig artikelen of reacties van derden te vinden. De informatie hierin reflecteert de mening en/of ideeën van deze derden en niet noodzakelijk die van Kunstfanaatjes. Kunstfanaatjes aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor berichten, boodschappen of informatie die door derden op deze website geplaatst wordt. Kunstfanaatjes behoudt zich het recht voor om door derden op deze website geplaatste reacties te verwijderen. Indien u mededelingen of informatie plaatst op deze website geeft u daarmee toestemming die mededelingen of informatie elders te (her)gebruiken.


Auteursrecht
De inhoud van deze website is beschermd op grond van de auteurswet. Tenzij anders aangegeven, berusten alle rechten (auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten) bij Kunstfanaatjes. Kortom: op alle afbeeldingen, teksten, films, databestanden, programmatuur, merken en logo’s op deze website rust auteursrecht

Komt u een tekst of beeld tegen waarvan u denkt dat deze onrechtmatig is? Stuur dan ook een e-mail. Dit kan naar info@kunstfanaatjes.nl

Affliate
Kunstfanaatjes is lid van het partnerprogramma van Bol.com. Dit betekent dat als er een link geplaatst wordt naar een kinderkunstboek en u dit boek uiteindelijk via deze link op bol.com koopt, Kunstfanaatjes een piepklein percentage van de sale ontvangt. Voor Kunstfanaatjes is dit een mooie manier om zowel redactionele vrijheid en onafhankelijkheid te houden, maar tegelijkertijd inkomsten te genereren om de website van te kunnen onderhouden.

E-mail
Indien u via deze website aangeeft informatie per e-mail te willen ontvangen stemt u ermee in dat Kunstfanaatjes u van tijd tot tijd informeert over zijn activiteiten. Daarbij zal te allen tijde de mogelijkheid worden geboden om alsnog aan te geven dat u geen prijs stelt op verdere toezending van informatie.