Samenwerken

KUNSTFANAATJES is het enige onafhankelijke platform in Nederland dat zich richt op kinderen en kunstmusea. Met als doel ouders op een laagdrempelige manier te informeren & inspireren tot een kunstzinnige opvoeding. Een fantastisch museumbezoek koppelen aan een creatieve activiteit, dát beklijft. KUNSTFANAATJES geeft advies over kunstgesprekken met kids & tourt langs de mooiste kunstmusea van Nederland en België. Reis je mee?

WIE
Kunstliefhebber Brigitte (34) en haar zoontje Max (1,5) zijn de echte Kunstfanaatjes! Wat in november 2016 begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online platformen van Nederland op het gebied van kunst en cultuur waar dagelijks zo’n … unieke bezoekers op af komen.

SAMENWERKEN
Kunstfanaatjes bestaat sinds november 2016 en is sindsdien één van de meest bezochte online platformen van Nederland op het gebied van kunst, cultuur & kids waar dagelijks zo’n… unieke bezoekers op af komen.
Dit resulteert in zo’n … pageviews en … unieke bezoekers per maand. De grootste doelgroep van Kunstfanaatjes zijn …. tussen de … en … jaar. Bron: GoogleAnalytics.

Bereik social media netwerken
Volgers Twitter:
Volgers Facebook:
Volgers Instagram:
Volgers YouTube:
Kunstfanaatjes heeft een Google PageRank van .. en de Alexa Rank in Nederland is … en wereldwijd..
Samenwerken is leuk! Je kunt denken aan het schrijven van een gastblog of het geven van een gouden tip. Ook kun je denken aan sponsored content, advertorials of een gezamenlijk project. Heb je vragen, tips of ben je geïnteresseerd in een mogelijke samenwerking? Neem dan contact op met Brigitte Timmermans via brigitte@kunstfanaatjes.nl of 0641229772.