WINNEN Tussen Kunst & Kids #1

Heb je het interview met Fieke Dieleman van Museum Boijmans Van Beuningen gelezen? Kinderen kunnen niet vroeg genoeg in aanraking komen met kunst. Maar waarom is dat eigenlijk zo? In de nieuwe rubriek Tussen Kunst & Kids komen verschillende experts aan het woord, met zowel een persoonlijk als professioneel verhaal. Fieke Dieleman (35) is de eerste in de reeks. Zij is moeder van Liz (2,5) en werkzaam als programmeur evenementen en activiteiten op de afdeling Educatie van Museum Boijmans in Rotterdam.

WINACTIE
Een van de favoriete boeken van Fieke is Kunst met taart van Thé Tjong-Khing. Goed nieuws: we mogen er van Museum Boijmans Van Beuningen eentje weggeven + 2 gratis entreetickets voor het museum. Wil jij kans maken op deze prijs? Post dan hieronder met wie jij een interview zou willen lezen in deze rubriek. Dit kan tot en met woensdag 10 mei. De prijswinnaar ontvangt bericht.  


Brigitte (37) is de oprichter van Stichting Kunstfanaatjes. Met haar freelance werk richt ze zich op publieksbereik (educatie & communicatie) in de culturele sector. Ook is ze een enthousiast museumdocent. Ze woont samen en en heeft een zoontje, Max van bijna 4 jaar oud.

COMMENTS ARE OFF THIS POST